انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 126
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 127
بازدید ماه : 8440
بازدید کل : 136984
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2

Alternative content



دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

ترمیم بینایی چشم با سلولهای بنیادی : گروهی از دانشمندان آمریکایی برای اولین بار موفق شدند با استفاده از سلولهای پوست بخشهای آسیب دیده شبکیه چشم موش را ترمیم کنند و قدرت بینایی را تاحد قابل توجهی بهبود بخشند. نتایج تحقیقات دانشمندان "موسسه تحقیقات چشم شپنس" در این تحقیقات، از سلولهای پوست سلولهای بنیادی پرتوان القایی (iPSC ) را به دست آوردند سپس این سلولها را به شبکیه تخریب شده چشم موش پیوند زدند و موفق شدند عملکرد بینایی را در این مدل آزمایشگاهی بهبود بخشند. این دانشمندان در این خصوص اظهار داشتند: "تاکنون بسیاری از دانشمندان موفق شده اند سلولهای پوست را به سلولهای بنیادی پرتوان القایی تبدیل کنند اما این اولین بار است که ما توانستیم با استفاده از این سلولهای بنیادی بخشی از شبکیه را بازسازی کنیم و بینایی را بهبود بخشیم." نتایج این تحقیقات می تواند راهی به سوی یک درمان ممکن برای بیماری تخریب ماکولای وابسته به سن (AMD) و رنگدانه ای شدن شبکیه چشم (RP) ارائه کند. این دو بیماری مهمترین دلایل کوری در دنیای صنعتی امروز هستند که تاکنون هیچ درمان موثری در مورد آنها ارائه نشده است. در این دو بیماری، گیرنده های نوری شبکیه به تدریج می میرند به این ترتیب شبکیه توانایی خود را در گرفتن نور و تبدیل آن به پالسهای عصبی قابل ارسال به مغز از دست می دهد. این محققان به منظور دستیابی به این نتایج، یک موش اصلاح ژنتیکی شده که سلولهای پوست آن فلورسانت بودند را ایجاد کردند با این روش ردیابی مسیر پیوند سلولها امکانپذیر شد. دانشمندان سپس بیان چهار فاکتور رونویسی "یاماناکا" (برگرفته از نام کاشف این فاکتورها) را در سلولهای پوست این موش فعال کردند و توانستند سلولهای بینادی پرتوان القایی فلورسانت به دست آورند. در مرحله بعد، با افزودن فاکتورهای اضافی به این سلولهای بنیادی، موفق شدند آنها را به سلولهای پیشروی تولیدکننده شبکیه تبدیل کنند. سلولهای پیشرو زمانی که در محیط طبیعی خود قرار گرفتند به سلولهای شبکیه تمایز داده شدند. پس از گذشت 33 روز، این سلولها به چشم موشهای متاثر از بیماری تخریب ماکولا پیوند زده شدند. در مدت 4 تا 6 هفته این محققان مشاهده کردند که سلولهای پیوند زده شده فضاهای تخریب شده را پوشاندند و با بافت سالم شبکیه ادغام شدند. در مرحله کنترل ساختاری، این دانشمندان دریافتند که این بافت جدید قادر است یک فعالیت الکتریکی برابر با حداقل نیمی از فعالیت الکتریکی یک شبکیه نرمال را تولید کند و قدرت بینایی را بهبود بخشد.


کد خبر: 185262 تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۳/۱ - ۰۸:۵۳ نابینایی که بینا شد! در یک درمان آزمایشی با سلولها بنیادین، دید مردی که به واسطه تباهی سلولهای شبکیه از دست رفته بود به حالت اول بازگشت و وی بینایی خود را بدست آورد. 0 0 0 نظر [-] اندازه متن [+] جام کشکول؛ مردی که در آزمایش استفاده از سلولهای بنیادین جنینی شرکت کرده بود تا درمان دو علت شایع نابینایی کشف شود، اکنون به قدری خوب می بیند که می تواند گواهینامه رانندگی داشته باشد. این آزمایش از سال 2011 در جریان است، افرادی که در این آزمایش شرکت کرده اند گزارش داده اند که دید آنها پس از انجام این درمانهای آزمایشی بهبود نسبتا کمی داشته است، اما یک نفر از میان این گروه پیشرفت فوق العاده ای داشت. دید چشمی که سلولهای شبکیه آن از بین رفته بودند از 20/400 که کاملا نابینا است به 20/40 رسید که بینایی درنظر گرفته می شود. گری رابین رئیس اجرایی فناوری پیشرفته سلولی شرکتی که این درمان را در ماساچوست اجرایی کرده، گفت: این فرد نابینا بود اما اکنون می تواند ببیند. دید وی به گونه ای است که اکنون می تواند یک گواهینامه رانندگی دریافت کند. به طور کلی این شرکت 22 نفر را درمان کرده که یا مبتلا به دژنراسیون ماکولا خشک بودند یا ديستروفی قرنیه بودند، بیماری ارثی که به نابینایی دائمی به دنبال دارد. اما تاکنون اطلاعات رسمی در رابطه با اینکه کدام یک از این دو بیماری پیشرفتهای بهتری داشته اند، ارائه نشده است. دژنراسیون ماکولا یا تباهی لکه زرد، شایعترین علت کوری در افراد مسن است. در این بیماری ماکولا یا لکه زرد تخریب می‌ شود. ماکولا قسمت حساس به نور شبکیه و مسئول دید مستقیم و واضح است که برای کارهای دقیق مثل خواندن و رانندگی لازم است. در هر دو بیماری، بیمار به تدریج سلولهای مخروطی رنگی قرنیه را از دست می دهند. این سلولها برای دید ضروری است چرا که پروتئین را و زائده های چربی که روی قرنیه انباشته می شوند را بازیافت کرده و برای سلولهای گیرنده نور مواد مغذی و انرژی فراهم می کنند تا این سلولها بتوانند نور را گرفته و سیگنالها را به مغز منتقل کنند. این شرکت از سلولهای بنیادین جنینی برای درمان هر دو شرایط استفاده می کند. اگرچه هدف این آزمایش بررسی ایمنی این سلولهای بنیادین است، اما شرکت کنندگان در این درمانهای آزمایشی در گزارشهای خود به بهبود دید اشاره کرده اند.


*تغذیه‌ی سالم برای چشمان س

الم تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری چهارم www.pichak.net كليك كنيد
چشم‌های ما پنجره‌ای به روی تمام زیبایی‌های جهان هستند پس لازم است برای حفظ سلامت آن‌ها تلاش کنیم. نتایج پژوهش‌های دانشگاه Tufts آمریکا که در سال 2007 و در The American Journal of Clinical Nutrition  به چاپ رسید نشان می‌دهد مصرف زیاد مواد غذایی که شاخص گلیسمی بالا دارند مثل غلات تصفیه شده خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولای مربوط به پیری را بالا می‌برد. این بیماری عامل اصلی نابینایی در افراد سالخورده محسوب می‌شود.

توصیه می‌کنیم بروکلی یا سیب زمینی شیرین میل کنید. این مواد غذایی مفید سرشار از آنتی اکسیدان ها به ویژه بتاکاروتن و ویتامین C می‌باشد که خطر این بیماری را کاهش می‌دهند.


بعضی از متراکم ترین و متنوع ترین مواد غذایی در بخش هایی از میوه ها و سبزیجات یافت می شوند که ما اغلب آنها را به عنوان تفاله دور می ریزیم. ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی که دور می ریزید در واقع مفیدتر از خود میوه ها هستند و باید آنها را هم بخورید. آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که سالم ترین و مفیدترین بخش میوه ها و مواد غذایی را دور می ریزید؟ اگر شما هم به هنگام برش، خرد کرد و پوست کردن میوه ها و ... د.



                  استفاده ازسلول های بنیادی پرتوان القایی برای درمان شبکیه  

گروهی ازدانشمندان Kobe برای انجام یک مطالعه بالینی با استفاده ازسلولهای بنیادی پرتوان القایی انسانی (IPS)، دربازسازی ازشبکیه انسان کسب اجازه کردند. به گزارش بنیان به نقل از ajw.asahi.com ، رهبراین پروژه Masayo Takahashi، درمرکز زیست شناسی تکوینی RIKEN درسان فرانسیسکو گفت که تیم او یک درخواست برای کسب اجازه از کمیته اخلاقی موسسه ملی تحقیقات RIKEN ثبت کرده و قصد دارد به زودی همین کار را برای کمیته اخلاقی بیمارستان مربوطه انجام دهد. طی سخنانی درهمایش بین المللی برنامه ریزی مجدد سلولی، Takahashi گفت که این محققان امیدوارند برنامه ای را تا پایان سال 2013 آغاز کنند. اگراین پروژه توسط کمیته مربوطه اخلاقی و دولت مرکزی ژاپن به تصویب برسد، اولین کاربرد بالینی فن آوری سلول های IPS خواهد بود که می تواند هر یک از سلول های مختلف بدن را تشکیل دهند. Takahashi گفت: این آزمایش بالینی بر روی شش فرد مبتلا به دژنراسیون ماکولای وابسته به سن، اختلالی در بخش مرکزی شبکیه به نام ماکولا، انجام خواهد شد. او گفت که این دانشمندان درنظر دارند که صفحاتی از سلول های شبکیه ایجاد شده از سلولهای iPS را که ازسلولهای خود بیمار مشتق شده است به شبکیه چشم بیماران پیوند بزنند. این عمل جراحی در موسسه تحقیقات زیست پزشکی و بیمارستان Innovation ، در مجاورت این مرکز تحقیقات انجام می شود. کمیته اخلاقی RIKEN و بیمارستان IBRI خطرات ابتلا به سرطان و دیگر عوارض جانبی را در برنامه های کاربردی غربالگری مورد بررسی قرارخواهند داد. این آزمایشهای بالینی می تواند به محض تایید توسط کمیته اخلاقی مربوطه و دولت مرکزی آغاز شود. منبع:بنیان


انباشته‌ شدن چربی در سلول‌های کبدی می‌تواند به التهاب این سلول‌ها منجر شود. کبد نقش مهمی در سوخت و ساز و شکستن چربی‌ها در بدن دارد. در صورت بروز اختلال در آن، چربی در کبد رسوب کرده و موجب بروز کبد چرب می‌شود. یکی از فعالیت‌های مهم کبد، ذخیره‌سازی و سوخت و ساز چربی‌ها در بدن است. کبد طبیعی حاوی حدود پنج گرم چربی در 100 گرم وزن خود می‌باشد. هر گاه مقدار چربی بیش از پنج درصد وزن آن افزایش یابد به این حالت «کبد چرب» گفته می‌شود. کبد چرب، بیماری شایعی در جامعه است و در نتیجه بسیاری از بیماری‌ها و یا حالت‌های تغذیه‌ای در بدن ایجاد می‌شود. انباشته‌ شدن چربی در سلول‌های کبدی می‌تواند...



کم‌بینائی میلیونها نفر گرفتار را ساخته و اندکی از آنها می‌توانند رشد کنند. چشم‌ پزشکان می‌توانند به نامبردگان کمک کنند. براساس اطلاعات موسسه‌ی نابینایان ایالات متحده در حدود ۱۰ میلیون نفر از نابینائی و کم‌بینائی رنج می‌برند. گرچه پزشکان نابینائی را درک و تشخیص می‌دهند اما راجع به کم بینائی و نقص دید کمتر خود....



استفاده از سلول های بنیادی برای درمان ماکولا

محققان ژاپنی در حال راه اندازی مرکز آزمایش سلول های IPS برای بیماری های چشمی غیرقابل درمان هستند. این اقدام آزمایش سلول های بنیادی جنینی را به چالش می کشد.
به گزارش بنیان به نقل از  the-scientistبیماری چشمی استحاله ماکولا که به علت کهولت سن رخ می دهد(AMD) از جمله بیماری های غیرقابل درمان چشم تلقی می شود که موجب کوری در افراد مسن می گردد.
در حال حاضر، دو کارآزمایی جدید در جریان است. یک مورد با استفاده از سلو ل های بنیادی جنینی انسانی( hESCs ) و دیگری که تبدیل سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPSCs) از سلول های پوست بزرگسالان انجام می شود.

این روش درمانی برای 10 تا 15 درصد از افراد مسن تر بالای 65 سال مبتلا به خشکی AMD امیدوار کننده است. آزمایش های موازی باید به دانشمندان اجازه دهد پتانسیل درمانی دو نوع سلول های بنیادی را با یکدیگر مقایسه کنند.

بنا به گفته Suzanne Ildstad، مدیر موسسه درمان سلولی دانشگاه هلوئیزویل در کنتاکی است که در این آزمایش مشارکت نداشته است ، مشکل استفاده از سلول های بنیادی جنینی این است که آنها به قدری ابتدایی هستند که زمانی که بخواهید آنها را وادار به تمایز کنید، آنها می توانند به تراتوم که باعث رشد تومور می شوند تبدیل شوند.

وی افزود: من فکر نمی کنم که  سلول های iPS هنوز به طور کامل شناخته شده اند  و فکر می کنم تعداد زیادی از سوالات ناشناخته در زمینه استفاده از این سلول ها در زمینه سلول درمانی هنوز بدون پاسخ باقی مانده  است.

بیماری AMD می تواند به افراد بالای 40 سال آسیب برساند و با ایجاد لکه های سیاه در مرکز بینایی آنها به تدریج موجب نابینایی شود.

AMD ماکولا را تخريب مي کند. ماکولا قسمت حساس به نور شبکيه است که مسوول ديد مستقيم و واضحي است که در اعمالي چون خواندن، تشخيص چهره ها، تماشاي تلويزيون و رانندگي مورد نياز است.

هنگامي که سلول هاي ماکولا تخريب شد يک نقطه کور در مرکزميدان بينايي ايجاد خواهد شد اما ديد محيطي بدون تغيير باقي مي ماند.

 بيماران دچار AMD مي گويند "مانند اين است که يک سوراخ در ميدان بينايي شما وجود دارد. شما مستقيم را خيلي خوب نخواهيد ديد اما لبه هاي ميدان بينايي را واضح خواهيد ديد."

استفاده از سلول های بنیادی برای درمان ماکولا

 

"آر پی"چیست؟

 

" آرپی" نام گروهی از بیماری‌های چشمی ارثی است که شبکیه را مبتلا می‌کند.کاهش دید در بیماری آرپی تدریجی اما پیشرونده است و معمولا افراد مبتلا این بیماری دید خود را بطور کامل از دست نمی‌دهند.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا؛دکتر محمدرضا اخلاقی - فلوشیپ بیماری‌های شبکیه چشم اظهار داشت:با بیان اینکه آرپی یک بیماری چشمی است که درآن شبکیه چشم ملتهب می‌شود،اظهار کرد:شبکیه بافت حساس به نور چشم است و در صورتی که دید بیمار کاهش یابد و مواد رنگدانه‌ای چشم ته نشین شوند فرد به آرپی مبتلا شده است.وی با اشاره به اینکه در باور عمومی به آرپی"شب کوری"گفته می‌شود،افزود:بیماری آرپی یک بیماری ارثی است و انواع مختلفی دارد به طوری که در برخی موارد ممکن است در خانواده‌ای به صورت غالب 50 درصد فرزندان به این بیماری مبتلا شوند.این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه درحال حاضر عوامل ارثی متفاوتی در بروز بیماری آرپی نقش دارند،اضافه کرد:اغلب علت اصلی این بیماری کاهش توانایی شبکیه در مقابل نور است و توانایی واکنش در مقابل نور را ندارد و در نتیجه آسیب می‌بیند.اخلاقی با بیان اینکه بیماری آرپی یک بیماری نسبتا شایع است،گفت:بر اساس اطلاعات گذشته حدود یک نفر از هزار نفر به این بیماری مبتلا می‌شوند و از نشانه‌های بارز این بیماری پیش‌رونده بودن آن است به طوری که که ابتدا دید فرد طبیعی است اما به تدریج علام اولیه بینایی فرد در نور کم، کاهش می‌یابد.وی تصریح کرد:ممکن است بیمار در روز مشکلی در بینایی نداشته باشد اما به تدریج با پیشرفت بیماری دید بیمار به ندرت کاهش می‌یابد.این فلوشیپ بیماری‌های شبکیه چشم با بیان اینکه سن ابتلا به آرپی متفاوت است، خاطرنشان کرد: این بیماری انواع مختلفی دارد و ممکن است فردی در جوانی و دیگری در میانسالی به آن مبتلا شود و تنها در یک نوع از آرپی نوزاد در بدو تولد با دید کم به دنیا می‌آید.

*مبتلایان به آرپی عضو فعال جامعه هستند*

اخلاقی درخصوص اینکه آیا بینایی بیماران پس از ابتلا به آرپی به صورت کامل از بین می‌رود،گفت:این بیماران به صورت کامل نابینا نمی‌شوند و تنها در نور کم قدرت بینایی کاهش می‌یابد به طوری که عملکردهای معمول این بیماران با اختلال رو به رو می‌شود.وی با اشاره به اینکه آرپی یک بیماری ژنتیکی است که در هرسنی امکان ابتلا به آن وجود دارد،افزود:بروز آرپی در افرادی که این بیماری به صورت مادرزادی در آنها نهفته است در هر سنی امکان دارد.این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر اینکه در حال حاضر درمان قطعی برای معالجه بیماری و یا جلوگیری از پیشرفت آرپی وجود ندارد،تصریح کرد:البته با ساخت شبکیه‌های مصنوعی می‌توان حداقل دید و بینایی را برای بیماران فراهم کرد اما ساخت این شبکیه‌ها هنوز حالت تجاری پیدا نکرده است.اخلاقی با اشاره به اینکه مناسب‌ترین روش تشخیص بیماری آرپی،معاینه داخلی چشم است،گفت:اگرچه این بیماری در اغلب موارد موجب از کارافتادگی فرد می‌شود اما می‌توان با آگاهی دادن به بیماران، آن‌ها را برای سازگاری با شرایط جدید آماده کرد.وی خاطرنشان کرد:اگرچه افراد مبتلا به آرپی با کاهش دید و بینایی فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند اما عضو فعال جامعه محسوب می‌شوند.

 


..:::: درمان نابینایی با کشف جدید دانشمندان در سلول‌های چشمی ::::.. محققان دانشگاه ساوث‌همپتون در کشف جدیدی که می‌تواند امید دوباره‌ای برای مبتلایان به فقدان بینایی در اثر رتینیت پیگمانتر یا انحطاط ماکولا باشد، دریافته‌اند که سلولهای قرنیه ممکن است بتوانند جای سلولهای تخریب شده شبکیه را گرفته و از نابینایی جلوگیری کند. این محققان به بررسی سلولهای استروما لیمبال قرنیه در لمب قرنیه که یک ناحیه ضخیم در جلوی چشم بوده، پرداختند. محل سکونت برجسته این سلولها باعث دسترسی آسان به آنها برای جراحی بوده و همچنین ضخامت آن احتمال آسیب‌رسانی به بینایی فرد را در زمان استخراج این سلولها کاهش می‌دهد. محققان دریافتند که این سلولها از ویژگی‌های مشابه سلولهای بنیادی برخوردارند، بدین معنی که می‌توان آنها را به شکلهای سلولی دیگر تبدیل کرد. سلولهای قرنیه در زمان پرورش در ظرف آزمایشگاهی توانستند برخی از ویژگی‌های سلولهای شبکیه را بدست بیاورند. از لحاظ نظری این کشف می‌تواند به این معنی باشد که این سلولها را شاید در آینده بتوان از لمب قرنیه استخراج و به شکل سلولهای شبیه به شبکیه پرورش داد. این محصول نهایی را سپس می‌توان در شبکیه چشم پیوند زد که در آنجا جایگزین سلولهای بدون کارآیی را خواهند گرفت. همچنین به گفته دانشمندان، امکان رد شدن این پیوند از سوی بدن غیرمحتمل است چرا که از بدن خود بیمار استخراج شده‌اند. منبع: ایسنا


  ..:::: درمان رتینیت پیگمنتوزا ::::.. تـــحـــقـــيـــقــــات انــجــــام شــــده در آزمــــايــشــگــــاه Angiogenesis در درمانگاه چشم و گوش براي اولين بار نحوه مرگ سلول‌هاي مخروطي گيرنده نوري در يك سلول حيواني از retinitis pigmentosa را نشان داد. retinitis pigmentosa بيماري ارثي است كه باعث از دست دادن بينايي غير قابل بازگشت با توجه به تخريب سلول‌هاي گيرنده نوري در چشم به نام‌هاي ميله و مخروط است.سلول‌هاي ميله براي ديد در شب و سلول‌هاي مخروط براي ديد در روز و ديدي مـركـزي اسـت.از دسـت دادن بـيـنايي (بيماري RIP) اغلب با مرگ سلول‌هاي ميله و از دست دادن ديد شب و در نهايت به مرگ سلول‌هاي مخروطي و از دســــت دادن ديــــد در روز و مــحــيــطــــي و مـــركـــزي مي‌انجامد.اين نوع از دست دادن بينايي در زندگي روزمره افراد تاثير قابل توجهي مي‌گذارد و توانايي خواندن و رانندگي آن‌ها را مي‌گيرد كه سالانه بيش از 1 ميليون فرد را در طول تحت تاثير قرار مي‌دهد. تحقيقات انجام شده توسط Berson در آزمايشگاه Berman-Gund به زودي Retinal Degeneration نشان مي‌دهد كه ويتامين A به عنوان مكمل رژيم غذايي و 3Omega كـافـي در رژيـم غذايي تاثير به سزايي در كاهش روند اين بيماري دارد و البته به طور كامل آن را از بين نمي برد. مطالعات قبلي نشان مي‌دهد كه جهش در بيش از50 زن بــاعــث RP مـي‌شـود. البتـه تمـامـي مـراحـل مكانيزم كه توسط آن سلول‌هاي مخروطي و ميله اي نابود مي‌شوند، همچنان به طور كامل تعريف نشده اسـت. بـسـيـاري از ژن‌هـاي مربوط به RP پروتئيني ايـجــاد مــي‌كـنـنــد كــه در سـلــول‌هــاي مـيـلـه اسـتـفـاده مي‌شوند. در اين آزمايش‌ها با كمك مدل حيواني RP، ‌ محققان براي بار اول متوجه شدند كه نكروز واسطه RIP Kinas در مرگ گيرنده‌هاي نوري موثرند و آن‌ها نيز در مرگ سلول‌هاي مخروطي موثرند و بدين ترتيب كاهش RIP باعث كاهش سلول‌هاي مخروطي مي‌شود. به اين ترتيب مشخص شد كه درمـان نكـروز RIP بـاعـث تـاخيـر مـرگ سلـول‌هـاي مـخـروطـي مـي‌شـود و سـلول‌هاي گيرنده نوري را محافظت مي‌كند.اگرچه مكانيزم نكروز RIP هنوز نـاشـنـاخـتـه مـانده است ولي تحقيقات نشان داد كه نــكــروز RIP بــاعــث مــرگ سـلــول‌هــاي مـخــروطــي مـي‌شود و اين امر شناخت بيماري را بهتر كرده و شناخت روش درمان اين بيماري را فراهم مي‌كند. منبع: نشریه مهندسی پزشکی شماره ۱۳۸


زبان تشكر از مادر وقتی که تو 1 ساله بودی، اون (مادرت) بهت غذا میداد و تو رو تر و خشک می کرد … ... تو هم با گریه کردن در تمام شب از اون تشکر می کردی! وقتی که تو 2 ساله بودی، اون بهت یاد داد تا چه جوری راه بری. تو هم این طوری ازش تشکر می کردی، که وقتی صدات می زد، فرار می کردی! وقتی که 3 ساله بودی، اون با عشق، تمام غذایت را آماده می کرد. تو هم با ریختن ظرف غذات کف اتاق، ازش تشکر می کردی! وقتی 4 ساله بودی، ...



درمان بیمار مبتلا به دژنراسیون ماکولا با سلول های بنیادی

 
 
درمان بیمار مبتلا به دژنراسیون ماکولا با سلول های بنیادی جنینی
شرکت تکنولوژی پیشرفته سلولی (ACT)، پیشرو در زمینه طب ترمیمی، درمان آخرین بیمار از اولین گروه بیماران مبتلا به دیستروفی ماکولا ( (SMD را که در فاز 1/2 بالینی بودند، با استفاده ازسلول های اپی تلیالی رنگدانه ای شبکیه (RPE) مشتق شده از سلول های بنیادی جنین انسان (hESCs) اعلام کرد.  

به گزارش بنیان به نقل از businesswire، این عمل جراحی در تاریخ جمعه، 27 ژوئن دربیمارستان چشم Moorfields  لندن توسط یک تیم از جراحان به رهبری پروفسور James Bainbridge انجام شده است. این عمل پیوند سرپایی با موفقیت بدون هیچ گونه عوارضی انجام شد و بیمار درحال گذراندن دوره نقاهت خود بدون هیچ حادثه ای است. این بیماردهمین بیماری است که در حال حاضر با سلول درمانی RPE که توسط این شرکت توسعه یافته ، تحت درمان قرار گرفته است.
Gary Rabin مدیر عامل این شرکت گفت: آزمایش ما به خوبی در حال پیشرفت است. ما بسیار مشتاق و منتظر دریافت اجازه برای آغاز درمان گروه دوم بیماران درهفته های آینده هستیم.
این فازآزمایشی 1/2 برای بررسی ایمنی و تحمل سلول های RPE مشتق شده از hESC به دنبال پیوند زیرشبکیه دربیماران مبتلا به SMD طی 12 ماه، از شروع اولیه مطالعه طراحی شده است.
او ادامه داد: یک سال پیش ما اولین گروه بیماران خود را در دو کارآزمایی بالینی درمان کردیم. یک سال پیگیری آن دسته از بیماران ، بهبودی را در شدت بینایی آنها نشان داد. ما  اولین بار است که مطالعه ای را  که در واقع یک سال در حال انجام آن بودیم گزارش کردیم. ما به طور مداوم بهبود شدت بینایی و ذهنی بیماران تحت درمان را در مراکز مختلف درگیر درآزمایش زیر نظر گرفتیم. با این حال، این آزمایش ها هنوز در مراحل بسیار ابتدایی هستند، اما نتایج اولیه نشان می دهد که ما در مسیر درستی هستیم.


در مورد سلامت مثانه چيزي مي‌دانيد؟ مي‌دانيد بهترين عادت براي داشتن مثانه‌اي سالم چيست؟آيا تصورات عمومي در مورد سلامت مثانه پايه و اساس علمي دارد؟ اينها سوالاتي است كه ممكن است خيلي روزها شما هم با آنها سروكار پيدا كنيد...

چگونه سرطان سینه را به موقع تشخیص دهیم؟ سلامت نیوز: سرطان سینه شایع ترین و در عین حال یكی از قابل درمان ترین سرطان ها در بانوان است. ..

شاهی، دارای بیش از ۴۰خاصیت دارویی است سلامت نیوز: شاهی، یکی از قدیمی ترین گیاهانی است که انسان مصرف می کند. این گیاه کنار رودها و جویبارها با جریان آب، رشد می کند. شاهی منبع عالی ...

هویج، آب هویج یا هویج پخته؟ سلامت نیوز: مصرف هویج خام به عنوان میان وعده عادت پسندید‌ه‌ای است، اما به هر حال ...

حلقه سیاه؛ مهمان ناخوانده چشم‌ها سلامت نیوز : خیلی‌ها از حلقه سیاه دور چشم‌شان دل خوشی ندارند و وجود این سیاهی را مانعی بر سر راه زیبایی بیشتر...

چشم‌ هایتان را یک عمر گارانتی كنید سلامت نیوز : یك ضربه می‌تواند هم به چشم شما به عنوان یك عضو آسیب برساند و هم بینایی شما را دچار مشكل كند، برای همین ...

ورم پرده شبكیه ، از شایع ترین مشكلات چشمی ناشی از دیابت سلامت نیوز: رئیس مركز تحقیقات چشم پزشكی بیمارستان حضرت رسول گفت : ورم پرده شبكیه در اثر بیماری دیابت از جمله مسائل بسیار مهم و شایع ...

رزماری از بیماری‌های چشم پیشگیری می کند محققان آمریکایی براساس تحقیقات تازه خود دریافتند که گیاه رزماری ....

فلفل قرمز را در رژیم غذایی خود بگنجانید ایسنا: متخصصان اظهار کردند: همیشه در رژیم غذایی خود فلفل قرمز را داشته باشید. ....

آغاز استخدام رسمی/ رفع موانع استخدام و تبدیل وضعیت کارمندان شرکتی معاون حقوقی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، گفت: همه موانع استخدام رسمی و تبدیل وضعیت کارمندان شرکتی برطرف شد. عبدالعلی تاجی در گفت‌‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، افزود: همان‌گونه که قبلا قول داده بودیم، موانع اعلام نتایج آزمون استخدامی در سراسر کشور، کمتر از یک ماه برطرف شد. وی افزود: پیرو جلسه‌ای که روز گذشته ساعت یک با حضور معاونان منابع انسانی دستگاه‌های ملی و استانی برگزار شد، مقرر شد، همه اختیارات معاونت توسعه مدیریت رئیس جمهور راجع به نشر آگهی عمومی آزمون و تهیه سؤالات استخدامی و اعلام نتایج به خود دستگاه‌های ملی و استانی تفویض شود و این واگذاری اختیار ابلاغ شد. معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور تاکید کرد: دستگاه‌هایی که آزمون استخدامی برگزار کرده‌اند، موظف شدند سریعا نتایج آزمون را به برگزیدگان اطلاع داده و دستگاه‌هایی که نشر آگهی عمومی برای استخدام انجام نداده‌اند، سریعا آگهی کنند، تا علاقه مندان به استخدام در ادارات دولتی شرکت کرده و زمینه استخدام آنها فراهم شود. *منتقل شده‌ها در سایت کامند ایران وی افزود: در این جلسه تصویب شد، تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی در دستگاه‌های ملی و استانی به نیروی پیمانی و همچنین کارمندانی که از تهران به مراکز استان‌ها و یا از مراکز استان‌ها به شهرستان منتقل شده‌اند، سریعا انجام شود و از سوی دستگاه‌ها بر اساس فرمتی که به دستگاه‌ها اعلام شده، اسامی منتقل شده‌ها وارد سایت کارمند ایران شود و شناسه استخدام پیمانی افراد گرفته شود. تاجی تاکید کرد: تعداد زیادی از کارمندان پیمانی در دستگاه‌ها وجود دارند که علاقمند هستند، تبدیل وضعیت شده و به کارمند رسمی تبدیل شوند. در این جلسه تصویب شد کارمندان پیمانی با حداقل 3 سال سابقه در مشاغل حاکمیتی تبدیل وضعیت شده و رسمی می‌شوند. معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور در مورد مفاد آراء 555، 200 و 244 هیئت عمومی دیوان اداری در مورد تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی به پیمانی، تبدیل نیروی پیمانی به رسمی به سرعت انجام شود. تاجی تصریح کرد: همچنین اختیار لازم برای انتقال وظایف و پست‌های سازمانی از مراکز استانی به شهرستان‌ها و همچنین از مرکز کشور به استان‌ها واگذار شده است. *رفع همه موانع استخدامی و تبدیل وضعیت شرکتی‌ها تاجی تصریح کرد: همه موانع استخدام رسمی و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و پیمانی برداشته شد و اختیارات لازم به خود دستگاه‌های ملی و استانی واگذار شد. تاجی در پاسخ به این سؤال که آیا با تصویب استخدام بودجه لازم برای این کار با توجه به محدودیت‌های بودجه سال جاری امکان‌پذیر است، گفت: در مسائل استخدامی دو معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی دخیل هستند که مسائل مالی به معاونت برنامه‌ریزی مربوط است. وی تاکید کرد: از طرفی هیئت دولت در مهرماه سال جاری مصوبه‌ای گذراند که معاونان رئیس جمهور برحسب مورد، اختیارات خود را به استانداری‌ها و دستگاه‌های ملی واگذار می‌کنند. همچنین همان طور که اختیار معاونت توسعه مدیریت به استان‌ها واگذار شده، اختیار وزیران در این زمینه به رؤسای دستگاه‌های استانی واگذار شده است. تاجی گفت: برای استخدام دولتی آگهی عمومی، آزمون، مصاحبه و گزینش باید به سرعت انجام شده و کار استخدام سریع انجام شود. تاجی افزود: بسیاری از دستگاه‌های دولتی ظرف چند سال گذشته که ممنوعیت استخدام رسمی بود، دچار خروج نیرو شده و جایگزینی نیروی جدید با خروجیها قابل حل است و برای تعدادی از دستگاه‌ها نیز ردیف بودجه جدید در لایحه بودجه سال 92 قابل پیش‌بینی خواهد بود

توت گوجی هیمالیا و درمان آسیب شبکیه چشم در بیماران دیابتی مطالعات انجام گرفته بر روی ساختمان سلول های شبکیه چشم، ...



حفظ بهداشت چشم از بینایی خود را با این شش روش مراقبت و محافظت کنید: 1. ...//

همه چیز در مورد برگ زیتون تا به امروز بیشتر مطالعات انجام گرفته بر روی برگ زیتون بجای آزمایش تاثیرات آن بر انسان تنها محدود به محیط آزمایشگاهی شده است. با این وجود تحقیقات اخیر حاکی از ...

آنتی بیوتیک را با شیر نخورید قاعدتا زمانی که غذا و دارو با هم مصرف می شوند، واکنش هایی در بدن انجام می گردد که در اغلب موارد، این واکنش ها باعث کاهش اثر داروها می گردند. داروسازان معتقدند ...

هشدار پزشکان: شاهدانه نخورید! استعمال دارویی شاهدانه در 10٪ بیماران مبتلا به فیبرومیالژیا موثر است. نکته(از زبان مترجم مقاله): در حالیکه مصرف شاهدانه در اکثر کشورهای پیشرفته ممنوع و فقط تحت نظر پزشک ب...

درمان گیاهی فشار خون با گل انگشتانه درمان باگل انگشتانه دربعضی ازکشورها ازگل انگشتانه برای تمیزکردن سطوح زخم استفاده می شود ، اما بومیـــــان آمریکایی از دم کرده برگهای این گیاه برای درمان تورم پا که ناشی از ...

خوراکیهای چربی سوز هر خوراکی ای که حاوی استرول باشد، می تواند سبب کاهش کلسترول شود و میزان چربی را در بدن پایین بیاورد. خوراکیهای سرشار از استرول گیاهی و خواص آنها به طور طبیعی ...

صفحه قبل 1 ... 51 52 53 54 55 ... 68 صفحه بعد

تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است